8/4/07

AVUI, L’ALHAMBRA



Des de que vam saber que passaríem aquests dies a Granada, que en Jordi va dir que volia tornar a l’Alhambra. La primera vegada que vam ser-hi només tenia onze anys i la Rosa vuit.

A 2/4 de 10 ja estàvem esperant el minibus que ens hi havia de portar. Ha estat un viatge accidentat, primer les maniobres en una cantonada per deixar passar un conductor impacient, després, just abans de la pujada, a la conductora no li ha entrat la marxa i el vehicle ha reculat uns centímetres, els suficients per topar amb un taxista que se’ns havia amorrat massa.

La visita a l’Alhambra i el Generalife ha durat més de tres hores. Hem dinat allà mateix i un altre minibus ens ha portat al barri d’Albaycin. Després de veure les vistes de l’Alhambra i “Sierra Nevada” des del “Mirador de San Nicolas”, hem pogut veure la processó d’avui, la de “Nuestra Señora de las Angústias de Santa Maria de l’Alhambra”. Fins ara ha estat la més impressionant. Els penitents portaven uns brodats maravillosos i anaven impecables. Un sol Pas amb la Imatge de la Verge i el seu Fill en braços al peu de la Creu, que coneixem com "La Pietat".
Ahir no vaig dir que cada Pas porta una banda formada per més de quaranta o cinquanta músics, i la d’avui no ha estat una excepció.

Només em queda demanar-vos que voteu perquè l’Alhambra sigui una de les noves Set Meravelles del Mon.