25/10/07

VA SER UN DIUMENGE BEN APROFITAT



Diumenge va ser un dia molt ben aprofitat. Al matí, amb un grup de companys de l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal, vam participar a la Mostra d’Entitats organitzada per l’àrea de Cooperació de l’Ajuntament d’Arenys de Munt que dirigeix el company Alfons Molons.

La mostra es celebrava en el marc de les Jornades Interculturals que durant tres dies van promoure diversos actes amb intenció de convidar a la reflexió sobre com potenciar l’intercanvi d’idees i de costums amb altres cultures. Durant el matí vaig tenir la visita d’un nen de no més de dos anys, en Vicenç, és fills de pare senegalès i mare catalana. Darrera en Vicenç, la mare va visitar el nostre racó i em va explicar que el pare és professor de francès i membre d’un grup musical. Qui sap si en sortirà una col·laboració per a qualsevol acte que organitzem en el futur.

Ala tarda, important acte-concert al Palau Sant Jordi de Barcelona. Més de dotze mil persones vam respondre a la convocatòria feta per la Comissió de la Dignitat sota el lema: “La Nació Catalana diu PROU, volem tots els papers”.

Un grup de nou persones de CiU vam anar a Barcelona amb l’autocar que organitzava la secció local d’Òmnium Cultural. Era un autocar de dos pisos i anava completament ple. Allà, només arribar vam trobar més gent de Mataró. Us recomano veure els vídeos que la Comissió a penjat a internet, i que es van passar durant l’acte, per conèixer una mica més que representen als Papers de Salamanca.