9/2/08

PASSEJANT PER LA XARXA

És dissabte al matí i, encara que treballo, em permeto dedicar un quart d’hora a passejar per uns quant blocs que habitualment segueixo i que aquesta setmana no he pogut llegir.

El primer, el del bon amic David Morgades, del que us recomano el seu post “La jaqueta de pana”, on parla de la importància de determinats líders polítics, pels quals encara pregunta l’elector quan cerca la papereta.

Una lectura que no us podeu perdre és la del post que fa en Jordi al bloc compartit “El Far del Maresme”. Amb el títol “Capgrossos destacats” ens recorda l’afirmació que Salvador Milà va fer el 2005, essent conseller de la Generalitat: “el 2008 Catalunya podrà suportar qualsevol sequera”, quan ara hem de comprar aigua i fer-la portar en vaixell.

En Jordi de casa fa una breu reflexió al voltant de les manifestacions de Maragall i Barrera sobre el “Vot en Blanc”. Montse Candini, companya i candidata al Senat, va escriure fa pocs dies un post parlant de la frivolitat política, on analitza la importància que pel PSC té de la desafecció política, jo aprofito per recordar aquelles paraules de Montilla després de les eleccions al Parlament: “Si no han anat a votar és que ja els hi està bé com van les coses”.

Finalment, he anat al bloc d’Iñaki Anasagasti i hi he trobat el que volia, la seva opinió sobre la il·legalització de ANV i EHAK, no us ho perdeu.