7/3/08

ENÈRGICA CONDEMNA DE L'ATEMPTAT D’AVUI A ARRASATE

Reprodueixo el text del comunicat que avui ha fet CiU a Mataró:

Convergència i Unió condemna enèrgicament l’atemptat que ha acabat amb la vida de l'exregidor socialista d'Arrasate Isaías Carrasco.


El portaveu de CiU a l’Ajuntament de Mataró, Joaquim Fernàndez, en nom del seu grup municipal ha condemnat enèrgicament l’atemptat realitzat avui per ETA a Arrassate (Guipúzcoa), que ha acabat amb la vida de l’exregidor socialista Isaías Carrasco de 42 anys d’edat.

Fernàndez ha declarat que “la vida de les persones està per sobre de qualsevol ideologia” i ha qualificat de covards als terroristes que també atempten contra la democràcia i contra tots aquells que la defensen.

Així mateix, ha demanat que diumenge tothom vagi a votar. “Que votin aquella formació que els mereixi més confiança, però que demostrin als terroristes que no podran contra la democràcia”. El Portaveu convergent s’ha negat a fer valoracions de les conseqüències de l’atemptat sobre el resultat electoral. “No és hora de pensar a qui pot beneficiar o perjudicar l’atemptat, aquests fets ens perjudiquen a tots i és precisament per això que diumenge tothom ha de sortir de casa per anar a votar. Des del més absolut respecte per les víctimes i amb la màxima contundència hem de treballar per la democràcia que tants anys i tantes lluites ens va costar aconseguir en aquest país.”


Concentració de rebuig a l’atemptat

La Federació de Convergència i Unió s’afegeix a la convocatòria, el proper dilluns a les 12 del mig dia davant l'Ajuntament, fent una crida als ciutadans perquè participin a la concentració silenciosa de rebuig per l’assassinat de l’exregidor d’Arrassate, Isaías Carrasco.