7/6/08

Incertesa en la construcció de noves instal•lacions esportives

Imatge del Camp Municipal de Carles Padrós

Feia temps que no en sentíem parlar, es notava preocupació en el món de l’esport, sentíem comentaris sobre converses amb responsables el govern municipal i vam mirar que deien els papers:

Novembre 2006, "Pacte pel Futbol": Construcció de nous camps de futbol: tres camps reglamentaris a la zona dels Turons, que havien de substituir als actuals Camps Municipals del Psg. Carles Padrós i de Cirera. El calendari previst a l'acord era tramitar els projectes i adquirir els terrenys al 2007 i iniciar les obres al 2008. (De tot això no s’ha fet res)
Acord de Govern 2007-2011: “Construirem els nous equipaments a la zona nord de la ciutat: tres camps de futbol, nou estadi d’atletiesme i camp de hoquei herba”. (només s’està executant el nou estadi d’atletisme)
PAM 2008: “Aprovació del projecte bàsic dels nous camps de futbol al sector de Cirera, 1a fase i Concurs per a la redacció del projecte executiu i inici de les obres dels nous camps de futbol al sector de Cirera, 1a fase”. (Durant la primera meitat d’any no se’ns ha dit res)
Veient això, vam decidir fer una pregunta al Ple. La resposta del president del Patronat Municipal d’Esports va ser confusa. Només va parlar d’estudis que han de dir-nos quines possibilitats hi ha, estudis que podria fer PUMSA i que ens podrien donar diversos escenaris, davant dels quals caldrà prendre decisions.

D’una banda és evident que les promeses no s’han complert, com a mínim en els terminis fixats, però, vol dir aquesta resposta que existeix la possibilitat de que tot sigui paper mullat? Després de tants anys prometen nous camps de futbol i escriure-ho als programes electorals, resultarà que no ho faran? Què passa amb el camp d’hoquei herba? El camp del Cirera, quedarà on és ara i sense herba? El camp de Carles Padrós, quedarà com està? On són les millores promeses?

Caldrà seguir-ho de molt a prop.