11/7/08

15è Congrés CDC: AVUI CONGRÉS

Aquesta tarda, a les set, començarà el 15è Congrés de CDC. Dues mil persones, en representació de tots els militants de CDC, ompliran la Sala Gran del Palau de Congressos de Catalunya.

Un parell d’hores abans ens trobarem tots els que estem inscrits per fer el seguiment del Congrés a través dels nostres blocs. Assistiren a la taula rodona "Política 2.0 i blocs",que moderarà David Madí i a la que hi participaran Saül Gordillo, Carles Puigdemont, Carme-Laura Gil i Marc Vidal. A continuació tindrem una estona amb Artur Mas i visitarem les instal·lacions del Palau per veure com s’han adequat a la celebració de l’esdeveniment.

A les set tots el Plenari, Jordi Pujol i Xavier Trias ens donaran la benvinguda, Felip Puig ens donarà les indicacions de com funcionarà el Congrés i seguidament elegirem la Mesa, de la qual formarà part en Joan Mora, president del nostre Grup Municipal.

Si tot va bé, els blocaires disposarem de connexió a internet i podré actualitzar en directe des d’allà. Espero tenir-vos al corrent.