13/9/08

Qui paga la descoordinació?

Tot comença amb les obres de rehabilitació del Mercat de la plaça de Cuba que, en la primera fase, han obligat al tancament de les instal·lacions i al trasllat, durant un mes i mig, dels mercats de marxants del dijous (tèxtil) i del dissabte (fuita i verdura) a la plaça Lluís Gallifa. L’empresa adjudicatària de les obres ha complert els terminis, la qual cosa equival a dir que ahir va tornar a obrir les portes el Mercat (la part prevista) i avui han tornat al seu costat les parades de fruita i verdures, tot i que amb una distribució una mica caòtica, si més no fins que ens hi acostumem.

Però una cosa tan senzilla com una adequada coordinació entre els departaments municipals no ha funcionat i avui encara es podien veure els cartells que prohibien aparcar als vehicles als carrers de Castaños i Llauder en el tram de la plaça Lluís Gallifa. Això vol dir, més o menys, unes deu places.

L’aparcament és cada dia més escàs i més car, la zona afectada no és pas de les que es pot aparcar amb facilitat i menys un dissabte de mercat. Només s’havien de tapar un parell de senyals, no calia ni arrancar-les. Qui paga aquesta descoordinació?