9/11/08

MONTSERRAT DES DE L’AIRE

Avui he satisfet una de les meves il·lusions i ho he fet en un lloc que em porta molts records, gairebé tots bons. Amb en Jordi i la Rosa, perquè la Maribel no ha volgut pujar, hem sobrevolar el perímetre de Montserrat en helicòpter.

Encara ara, com a mínim una vegada l’any, anem a Montserrat amb la família. De petit amb els avis, després amb la colla i, entre mig, alguna estada en solitari a l’hostatgeria del Monestir. Fa una mica més de vint-i-sis anys que ens hi vam casar amb la Maribel i les primeres vacances amb en Jordi també van ser a les cel·les. Només en tinc una experiència negativa, la pallissa rebuda de la Guardia Civil l’any 1976, quan la Marxa de la Llibertat.


Ha estat una experiència fantàstica. La vista era impressionant, veiem La Molina i Núria i la costa no es veia per culpa de la boira. A sota, les obres del quart cinturó (quina destroça!) Monistrol, Terrassa i tot de pobles més petits. El Llobregat i l’estació de l’Aeri, l’Abadia a la mateixa alçada que nosaltres, el Monestir de Sant Benet i Santa Cecília, tot a la vista. Més a munt, Sant Jeroni, l’antena, la paret de l’antic aeri, tot allà al costat nostre.

Abans de sortir, una breu visita a les instal·lacions de l’heliport per veure la “màquina” des de la que cada matí, per CatalunyaRàdio, la Laia Claret ens explica com està el trànsit i l’altra, més gran, amb una càmera a sota i un complet equip a l’interior per fer filmacions des de l’aire, amb ella fan fer les filmacions de “Catalunya des de l’aire”

Ha estat un regal esplèndid.

1 comentari:

Anònim ha dit...

carai, quina experiència!! I per les fotos puc dir que va ser preciós!