11/11/08

VELOCITAT DE CREUER A LA SECTORIAL D’IMMIGRACIO

No fa gaire temps que parlava de la Sectorial d’Immigració de CDC i del seu president, l’Àngel Colom. Si llavors escrivia sobre la força amb la qual s’havia reactivat aquest grup, ara he de dir que cada dia que ens trobem el compromís és més gran. L’Àngel té una capacitat innata per dinamitzar, reparteix feines i sap com fer-ho perquè la gent compleixi. És sorprenent!

Les reunions duren més de dues hores que passen volant. Ve gent de les comarques de Lleida i de Girona, de Reus i Tarragona, de totes les comarques de Barcelona. Gent de diferents orígens i molt joves. En Carles, l’expresident de la Sectorial de Gent Gran al costat de l’Èric Bertran i d’un jove brasiler, en David, un altre independent exmilitant del Pi, coautor del portal “nouscatalans.cat”, que aviat serà actiu. Hi ha llatinoamericans, subsaharians, marroquins, ... ser allà és un privilegi.

Avui ha vingut en Felip Puig, acompanyat de la Meritxell Borràs i en Josep Lluís Cleries, han passat, entre d’altres, la Rosa Fortuny i la Marta Alòs, tots queden sorpresos de veure un col·lectiu com el nostre.

Aviat farem un acte sonat amb la participació de l’Artur que serà el punt de partida per donar a conèixer el treball de la sectorial, però abans haurem constituït un secretariat a totes i cadascuna de les Federacions Territorials de CDC. Si tot va bé, el de les comarques de Barcelona el presentarem en societat a Mataró el proper dia 21 de novembre.