22/2/09

FACEBOOK, BLOCS I ALTRES COSES

Avui no he estat gaire davant l’ordinador. Era diumenge i tenia altres coses a fer, però al capvespre m’he connectat i, després d’escriure una mica, animat per la Rosa he anat al facebook a llegir els comentaris que m’ha deixat en una de les fotos del Carnestoltes d’ahir. Una vegada connectat, hi he passejat una mica i he anat a parar a la pàgina d’en Josep Barri, on he vist que a “Diari Maresme” li han fet una entrevista.

En Pep Barri és un exemple d’aquelles persones que he recuperat gràcies als blocs i el facebook. De petit va venir a acabar el batxillerat a Santa Anna, venia de l’Escola Pia de Calella; molt bon estudiant, amb una extraordinària facilitat per les matemàtiques i jugador de bàsquet. Després del COU ens vam perdre de vista i un bon dia va aparèixer envoltat d’escales al seu bloc. Blocaire amb experiència, és impulsor i autor de “La Llopasfera” i “La Maresmesfera”.

Després n’hi ha que diuen que això del facebook és per “lligar”. Ara,això sí, no sé d’on treu el temps la gent que pot anar escrivint a per tot arreu i deixant missatges a tots els amics que tenen agregats, jo confesso que no puc i encara prefereixo escriure una mica al bloc, encara que sigui a tall de diari personal i sense cap més pretensió.