9/2/09

LA MANCA DE PREVISIÓ ÉS UNA CONSTANT

Durant el passat Ple, CiU va posar en evidència que el govern municipal està estudiant la instal·lació d’un aparcament per a camions, autocars i furgonetes al solar que antigament ocupava l’empresa “Talleres Cypp, SA” .

Fa temps que la ciutat necessita un espai on ubicar-hi aquests vehicles que ocupen carrers mentre no realitzen cap servei i que han d’estacionar-se il·legalment en llocs que no reuneixen les condicions adequades. Però el projecte que el regidor va reconèixer que s’està realitzant pels serveis tècnics de GINTRA donarà lloc a unes instal·lacions que tindran una vida aproximada de dos anys, atès que en aquell solar està previst que la Generalitat hi construeixi una nova escola. A partir d’aquí s’obren nous interrogants sobre costos i amortitzacions, que hauran de ser resolts properament, però també s’evidencia una vegada més la manca de previsió d’un govern que fa 30 anys que dura.

És evident que estem davant un problema que, venint de molt lluny, encara no té una solució definitiva o, com a mínim, per un termini llarg de temps. Dos anys no són res a la vida d’una ciutat i el problema continuarà.