4/10/09

Algunes coses de la setmana


Dissabte passat, visita als amics de l’Associación Cultural Murciana Virgen de las Maravillas per escoltar el pregó de les Festes de la Romeria, que va anar a càrrec del del Sr. Julio Sosé Lorenzo Egurce, Dtor. Gral Comerç i Artesania de la Comunitat Murciana.

Com sempre, ens van rebre molt bé.

 
Sembla que el govern s’ha posat a inaugurar i després del Centre de Formació de Tres Roques, el dimarts visitem el nou Centre d'Atenció Diürna que gestionarà l’Associació de Familiars de Malalts de l’Alzheimer. Molt bé, res a dir quan les coses es fan bé. Només recordar que quan és així també l’oposició hi dóna suport.

Només sentint les intervencions d’en Vicent al Ple te’n adones que és insuficient. Però, repeteixo, benvingut. Llàstima d’alguns comentaris inadequats a l’hora dels discursos, deu ser que hi ha qui està acomplexat.



Només un dia després inauguració del curs a la nova Escola Municipal de Música de Mataró. Projecte que ha merescut un vot de confiança de l’oposició, però està per veure com funciona el model escollit. Sort!



El dijous tocava Ple i semblava que hi havíem més nervis del que és habitual. Devia ser per les preguntes que tots els grups de l’oposició van presentar per urgència, però és que l’absorció de TVM per part del canal públic comarcal calia tractar-lo en el principal fòrum polític de la ciutat.

Al matí havíem pogut assistir a la jornada “Una TDT interactiva per al Maresme”, acte organitzat per Canal Català Maresme i El Corte Inglés.
.
Si tot va bé, abans d’un mes, al Maresme tindrem la primera plataforma interactiva de la televisió local. Administració local o superior, turisme, banca i tot tipus de comerç són exemples de coses que podrem fer aviat a través del televisor. I encara n’hi ha que els critiquen.




Finalment, avui hem tingut partit del Mataró. Com dirien els periodistes: “derbi comarcal” entre el Mataró i el Vilassar. Els nois del Mataró desprenen ganes i il•lusió, però no hi ha manera que la pilota entri entre els tres pals. Segon empat de la temporada i cap victòria, els altres partits han estat derrotes. Donem un vot de confiança al jove equip. Encara hi som a temps.