14/10/09

Montilla: “la CiU de antes sí que lo hacia bien y no la de ahora”



Rellegeixo l’article que Quim Monzó publicava a “La Vanguardia” del dia de la Mercè. N’hi ha per sucar-hi pa! Parla de com van els mateixos que van atacar i injuriar Pujol quan era president de la Generalitat, ara volen utilitzar-lo contra l’Artur Mas.

En paraules de l’autor: “Qué morro gastan, qué argumentos más forzados, qué tontos se creen que somos”. Us recomano que el llegiu.

Però això no s’acaba aquí. Com pot dir, el Sr, Montilla en un míting a la Festa de la Rosa celebrada a Gavà fa poc, una frase com aquesta després que, durant sis anys, hagin volgut donar la culpa de tots els mals als governs de CiU a la Generalitat? En què quedem?

No cal dir que, després de sis anys de govern tripartit, no s’hi val tornar a treure el mateix argument. Que per cert, primer podia provocar, però ara ja fa riure. Però és que la contradicció, a més, no és bona en política i això és el que ara els hi passa quan no troben arguments per anar contra l’Artur Mas i intenten dir que Pujol era millor. Pujol era diferent i irrepetible, però Mas els hi dóna cent mil voltes als que ara ens governen. Esperem que el “seny”, del qual també parla Monzó, portarà aviat el canvi que posarà les coses al seu lloc.