10/3/10

De la nevada de dilluns

Imatge galeria Diari AVUI


La situació creada per la nevada és 'escandalosa i inacceptable'. 'El govern sembla haver perdut 20 anys i ser incapaç de prendre precaucions en una situació que, com aquesta, estava anunciada amb prou antelació, Els problemes a les carreteres i els talls de subministrament elèctric evidencien la descomposició del govern català, que és incapaç de prendre mesures i deixa que empreses com Fecsa Endesa o les concessionàries d' autopistes continuïn gestionant les infraestructures de forma caòtica'. El govern ens ha deixat un país a les bosques a la primera nevada que cau.

L'actuació del govern davant les nevades va ser poc eficaç, fruit de la imprevisió i d' una manca de capacitat de desposta.

Caldrà estar expectant a les explicacions que donin els consellers i de les responsabilitats polítiques que assumeixin. És inacceptable que el govern centrifugui les responsabilitat' i s’ha evidenciat que han fallat les mesures de prevenció i reacció.



Això és el que van dir els partits (Saura-ICV, Nadal-PSC i ERC, respectivament) que ara són al govern de la nevada del 16 de desembre de 2001. Potser sí que el govern de CiU de les hores no ho va fer prou bé, però de que han servit els nou anys, set de govern tripartit, que han passat des de llavors?