30/3/11

Mataró omple Sala Cabanyes per escoltar les propostes de Joan Mora


Ahir Convergència i Unió feia, amb el President Artur Mas al capdavant, la presentació oficial de Joan Mora com a candidat a alcalde per Mataró. La primera part de l’acte va ser per presentar el llibre “CIUTADÀ MORA” i l’encarregat de fer-ho va ser el seu autor, en Ramon Reixach, que va explicar com havia sorgit l’idea, com es veia portat a terme i, sobretot, com l’havia sorprès en Joan per la sinceritat en les respostes.



Després d’un petit vídeo en el qual 11 persones d’àmbits i professions completament diferents donaven la seva opinió sobre el candidat, el President Ma va ser l’encarregat de presentar a en Joan a les més de 800 persones que omplien el Teatre de la Sala Cabanyes i la pista de la Gàbia, on s’havia instal·lat una gran pantalla i cadires perquè les persones que no cabien dins poguessin seguir l’acte en directe.


En Joan va fer un discurs d’alcalde, amb molta més seguretat que el que havia fet fa quatre anys, quan es presentava per primera vegada. Podeu fer-ne el seguiment a través de la premsa local: El Punt, Capgròs, El Tot Mataró i Mataró Notícies, tots en parlen. També al web general de CiU hi trobareu una ressenya i no caldrà esperar gaire per trobar l’acte penjat a internet.

Per la feina que tenia encomanada durant l’acte no el vaig poder seguir els parlaments de forma íntegre, cosa que faré amb el vídeo i que us proposo que feu tots des de casa, però vaig tenir molt d’interès en veure en Joan. El resultat ja el sabíem, però ara el compartim amb molta més gent que va venir a Sala Cabanyes: Mataró tindrà, el 22 de maig, un nou alcalde que serà en Joan Mora.

L’acte, però, no hagués estat possible sense la col·laboració militant i desinteressada de moltes persones. Voldria escriure el seu nom un a un, però tinc por de deixar-me’n algun, especialment dels que s’hi van sumar espontàniament el mateix dia, però n’hi que fa molts dies que treballen. A tots, sense excepció, moltes gràcies.