12/4/11

Encarant la recta final que ha de portar el canvi a la Ciutat




Fotografies de Vicenç Llobet

Amb la ratificació en Assemblea de la llista que CiU presentarà a Mataró el proper 22 de maig i l’aprovació dels eixos del programa electoral, basat en el “ser, fer i ajudar a fer” que en Joan ja va explicar en la seva intervenció del passat 29 de març, quan va ser presentat com a candidat a l’alcaldia per l’Artur Mas, entren en joc tots els elements que faran possible un canvi al front de l’Ajuntament de Mataró.

Formen part de la candidatura de CiU totes les persones que han estat al costat d’en Joan els darrers quatre anys, excepte en Vicent, que no ho pot fer per que va ser nomenat director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, un lloc molt important per a la ciutat i la comarca, des del qual vetlla per l’educació dels nostres nens i nenes.
Aquest grup que ha treballat de forma intensa i constant, s’ha reforçat amb gent nova a la política, però ben preparada i coneixedora de la ciutat on viuen i treballen. En els primers llocs s’incorporen tres advocades, especialistes en àmbits diversos i dos economista, un d’ells, en Ramon Reixach, a més, mestre i especialista en la història de Mataró.

No falten històrics com l’advocat Amadeu Farré, que aporta la seva enorme experiència en administració pública.

Una candidatura que barreja l’experiència a l’Ajuntament i a l’administració amb la frescor de professionals preparats. Una llista farcida de gent que vol treballar per la ciutat però té feina fora de l’Ajuntament.


La proposta d’en Joan Mora portada ahir a l’Assemblea va ser íntegre, amb els trenta noms, vint-i-set més tres suplents. Una llista que tanca la Miguelina, una fundadora de CDC, que va ser secretària del Grup Municipal durant molts anys i que no ha deixat de treballar per a CiU com a militant voluntària.