11/8/14

Una altra Serenata de Sant Ramon



Any rere any, els veïns i veïnes del carrer Sant Ramon s'ajunten per organitzar un grapat d’actes al gust de tots, petits i grans. La gent del carrer són els autèntics artífexs i protagonistes de la Festa, però tots els mataronins i mataronines ens la sentim nostra.

Tot i que la Serenata del carrer Sant Ramon mereix el suport de la Ciutat, la situació econòmica dels darrers anys ho fa complicat, però als organitzadors això no els atura, saben trobar nous ajuts i col·laboracions i any rere any ens donen una lliçó de com, amb il·lusió i esforç, es pot aconseguir allò que ens proposem.

És per això que, un any més, quan el mes d’agost arriba al seu final, el carrer Sant Ramon s'engalana, els veïns i veïnes surten, munten i gaudeixen un cop més de la seva merescuda Serenata, la més antiga de Mataró.

I si és cert que “Les Santes” són la Festa Major de la Ciutat, sense Serenates com la del carrer Sant Ramon o les de molts altres carrers del Mataró-Centre, totes elles consolidades, juntament amb les Festes de cada barri de la Ciutat, que des del maig i fins al mes de setembre es van celebrant cada cap de setmana, Mataró seria un altre. Si “Les Santes” són la festa gran, les altres són un exemple de convivència i cohesió ciutadana.

Per acabar, us desitjo que tingueu una molt bona Serenata i que tot surti molt bé, tal com us mereixeu!


Joaquim Fernàndez i Oller
Regidor de Cultura, Participació i Ciutadania

Escrit publicat al programa de la Serenata 2014 del carrer Sant Ramon